0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Boblen bordlampe ABC Lys

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
3.495,00 kr

Forventet leveringstid: 3 - 4 uger
 

Boblen bordlampe ABC Lys. Giver et dobbelt-asymetrisk, bredt og blødt arbejdslys på en stor del af bordet. Fatningen er en E14 Max 40W Farverne er klassisk hvid sort og grå, men kan på forespørgsel fås i kobber  og strøjslebet alu eller i valgfri Ral farve for en mere pris. NYHED ! Denne lampe kan nu og


Læs mere...

* Påkrævede felter

3.495,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Boblen bordlampe ABC Lys.

Giver et dobbelt-asymetrisk, bredt og blødt arbejdslys på en stor del af bordet.

Fatningen er en E14 Max 40W

Farverne er klassisk hvid sort og grå, men kan på forespørgsel fås i kobber  og strøjslebet alu eller i valgfri Ral farve for en mere pris.

NYHED ! Denne lampe kan nu også fås med ny ACL-dioden (RA 98, 500-600 lux, forbrug 10+2W) og har driveren på ledning. spørg på pris

 

Specifikationer


Fatning E14 Maksimum 1 x 40 watt

Materialer Aluminium/stål

Farve(r) sort, grå, hvid (andre farver på pris forespørgsel ekes.

Højde 42 cm 

Skærm Ø 11,7 cm

Arm i 30 cm fast buet arm hoved kan vippe og dreje.

4 meter ledning

Afbryder på lav fod

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.