0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Bissen pendel ABC lys

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
2.795,00 kr

Forventet leveringstid: 3 uger
 

Bissen pendel ABC Lys. BISSEN er en af lamperne i vores B-serie som giver et bredt og blødt lys, der ikke blænder. Bissen så lyset første gang i 1970 da Asger BC designede lampen. Den er velegnet både til ophængning over bord og som almen belysning 210 cm over gulv. Med reflektorring betyder at lampen kan hæg


Læs mere...

* Påkrævede felter

2.795,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Bissen pendel ABC Lys.

BISSEN er en af lamperne i vores B-serie som giver et bredt og blødt lys, der ikke blænder.

Bissen så lyset første gang i 1970 da Asger BC designede lampen.

Den er velegnet både til ophængning over bord og som almen belysning 210 cm over gulv.

Med reflektorring betyder at lampen kan hæge højt uden at blænde.

BISSEN laves også uden reflektorring.

Lyskilden kan være en E27 max 75W ellers kan den købes med en AC-dioden (RA 98, 500-600 lux, forbrug 10+2W , som kan lysdæmpes ved 1/10V tryk. Driveren skal dog kunne placeres andet sted end ved lampen eller man kan få driveren monteret i en høj loft monteringsdåse.

 

Specifikationer


Fatning E27 max. 75 watt eller integreret LED 10W+2W 

Materialer Aluminium

Farve(r) hvid / sort / grå og strøjsletbet alu. pris på forespørgsel.

Højde 17 cm

Diameter 21 cm

Lampen leveres med 4 meter ledning og kan leveres med loft roset til samling af ledning for en merepris.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.