0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Sento LED Sospeso Pure Occhio

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
10.128,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Sento LED sospeso Pure pendel Occhio Med Sento LED Sospeso Pure pendel  har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som skiller sig ud i mængden. Occhio er bare Royals Royce indenfor lys og med deres LED i Ra 97 så topper de med den bedste LED inden for farvegengivelse. LED'en er på 26 / 32W (svarer til 100W) og kan fås


Læs mere...

* Påkrævede felter

10.128,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Sento LED sospeso Pure pendel Occhio

Med Sento LED Sospeso Pure pendel  har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som skiller sig ud i mængden.

Occhio er bare Royals Royce indenfor lys og med deres LED i Ra 97 så topper de med den bedste LED inden for farvegengivelse.

LED'en er på 26 / 32W (svarer til 100W) og kan fås i 2700, 3000, 3500, 4000Kelvin.

Hovedet leveres med LED til lys op og ned, så der er mulighed for lys i begge retninger.

Pendlen leveres med mulighed for at tænde og slukke for lyset i top og bund af hovedet, ikke ved touch men ved en inferrød sensor, hvor en let bevægelse af hånden under hovedet gør at man får lys ned ad og det samme over toppen af hovedet hvis man ønsker lys opad.

Hvis du ønsker at dæmpe lyset beholder man håndet under eller over hovedet og så dæmper eller skruer man op for lyset. Så her har du tre forskellige stemninger i et hoved  lys ned, lys op / eller lys op og ned.

Occhio LED pendlen kan fås som en fast version, med hejsefunktion, til indbygning eller på skinne med 2 eller 3 pendler samlet.

Linsen koncentrerer lyset nedad og et satineret glas laver et diffust lys og det kan man bytte rundt på og tilkøbe til som man ønsker.

Lyset er helt fantastisk behagelig at se på, for du bliver ikke blændet af lyset, fordi det ikke lyser til siden, men enten op eller ned.

Lyset skal opleves og det kan man selvfølgelig i vores showroom på Usserød Kongevej 43C 2970 Hørsholm. 

Kontakt os gerne for mere information på mobil 61652882 eller på mail lamper4U@outlook.dk  

 

Specifikationer


Sento LED Sospeso Pure er er en indbygningsmodel og sidder helt plant med loftet og man skal kunne monterer driveren externt.over loft

Højde: Leveres i fast version på 350 cm som klippes til eller en højdejusteres til ønskede højde eller en hejsbar version 50-200 cm

Lampehovedet diameter er 12,3 cm

Lampehoved højde 7,2 cm

Leveres i 9 forskellige farver

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.