0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Mito Sospeso 60 UP pendel Occhio

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
21.569,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

Mito Sospeso 60 UP pendel Occhio Med Mito Sospeso 60 UP pendel, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som skiller sig ud fra mængden. Occhio Mito Sospeso 60 LED pendelen kan fås i to højder: med wire i længden maks 350 cm, som man monterer i den ønskede længde og klipper wiren til. just&ea


Læs mere...

* Påkrævede felter

21.569,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Mito Sospeso 60 UP pendel Occhio

Med Mito Sospeso 60 UP pendel, har Axel Maise igen skabt et banebrydende produkt som skiller sig ud fra mængden.

Occhio Mito Sospeso 60 LED pendelen kan fås i to højder:

  • med wire i længden maks 350 cm, som man monterer i den ønskede længde og klipper wiren til.
  • justérbar version hvor længden kan justeres fra 50 til 200 cm ved bare at trække eller skubbe pendlen op eller ned til den ønskede højde.

Den justérbare version gør, at man kan flytte bredden af lyset når man løfter pendlen op, dette kan gøre en forskel hvis man skal have hele familien på besøg og smider et par ekstra plader i bordet. Ved det enkelte løft så har dem for enden af bordet også lys.

Mito Sospeso 60 fås med to forskellige lysvarianter:

  • en smal lyskegle nedaf på 50 gr.og meget bred diffust lys opad i 180 gr.
  • en bred lyskegle nedad på 80 gr. og en diffust lys opad i 160 gr. (denne version er velegnet til over spiseborde, mødeborde og div.)

Ud over det unikke og meget minimalistiske design er Mito Sospeso 60 LED pendel lavet af Occhios tekniske raffinementer, såsom "berøringsfri kontrol"  hvilke virker ved at man holder over og under lampen så kan man justere lysets farve kontinuerligt fra varm hvid 2700 Kelvin til dagslys, 4000 Kelvin som gør at man vågner helt op.

Men det er ikke alt, for man kan også dæmpe lyset foroven og forneden uafhængig af hinanden.

Man kan stille lyset til at kunne lyse nedad for den mere intense og hyggelige stemning eller hvis man ønsker mere lys i rummet så tænder man for lyset foroven og pludselig er rummet badet i indirekte diffust lys.

Men det stopper ikke her for Occhio har også udviklet en OCCHIO AIR, som giver dig mulighed for at styre lyset via din tablet, pc, smartphone eller Occhio Air, Apple watch, eller occhio fjernbetjening, som kan ligge løst eller sættes op i det magnetiske vægbeslag. Et super gennemført system.

Occhio er Rolls Royce inden for lys og har selvfølgelig også sat deres LED i CRI 95 så den topper med den bedste LED inden for farvegengivelse.

LED'en er på 60W (svarer til 210W) 3330 Lumen og fader fra 2700-4000 Kelvin med en levetid på 50000 timer på LED'en.

5 års garanti på lampen.

Mito serien fås i en diameter på 40 cm eller 60 cm og de er også lavet i en version hvor de sidder sammen Mito Sospeso Due i både 40 cm og 60 cm ringe.

Lyset er helt fantastisk behageligt at se på. Man bliver ikke blændet af lyset, fordi det ikke lyser til siden, men kun ned og op.

Mito UP  fås i to andre versioner:

-en flat version hvor wirene forsvinder op i loftet og driveren ligger en skjult sted på loft

-en trimless version hvor den runde plade er bygget ind i en gipsplade.

Mito serien fås yderligere i en loft/væg lampe i Ø 20 cm, 40 cm og 60 cm samt i en gulvlampe.

Lyset skal opleves og det kan man selvfølgelig i vores showroom på Usserød Kongevej 43C 2970 Hørsholm. 

 

Kontakt os gerne for mere information på mobil 61652882 eller på mail lamper4U@outlook.dk  

 

 

 

Specifikationer


Højde: Leveres i fast version på 350 cm som klippes til eller en højdejustérbar version på 50-200 cm

Lampehovedet er 60 cm i diameter

Lampehoved højde 52 cm

Lyser enten med en smal kegle nedad ca. 50 grader eller en 80 cm kegle nedad.

Farverne er mat hvid, mat sort, mat krom, mat guld, rosa guld, bronze eller Phantom.

Lysdæmpning er indbygget i lampen og styres ved inferød stråler så man rør ikke lampen eller kan ikke kombineres med en fasecut dæmper som f.eks LK LED skyde lysdæmper.

Materiale er aluminum, stål, silikone og PVC

Lyskilden: LED 60W Ra 95, justerbar fra 2700-4000 kelvin, Levetim 50000 timer

IP20

Vægt 6 kg

5 års garanti på LEDén

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.