0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Ginger 20 M LED bordlampe Marset

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 3.129,00 kr

Special Price 2.346,75 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Ginger 20 M LED bordlampe Ginger 20 M LED bordlampe fra Marset. Lampen drives ved et opladelig batteri og med LED lyskilde. Lampen har en tretrins lysdæmpning hvor den kan være tændt i 20 timer på laveste trin 10 timer på halv styrke og 5 timer på højeste styrke. Opladningen foregår enten med 230V stik e


Læs mere...

* Påkrævede felter

Pris: 3.129,00 kr

Special Price 2.346,75 kr

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Ginger 20 M LED bordlampe

Ginger 20 M LED bordlampe fra Marset.

Lampen drives ved et opladelig batteri og med LED lyskilde.

Lampen har en tretrins lysdæmpning hvor den kan være tændt i 20 timer på laveste trin 10 timer på halv styrke og 5 timer på højeste styrke.

Opladningen foregår enten med 230V stik eller USB stik via computer.

Lampen er udført i metal og har en træfinér overflade som kan fås i lys eg eller den mørke træsort, Wenge.og nu i børstet messing

Lampen egner sig til at skabe hyggekroge rundt omkring i hjemmet, men også til en restaurent.

Lyset er fantastisk og med sin 3,2W LED i 2700 kelvin farvetemperatur 478 lumen skaber den et smukt indirekte lys omkring sig uden at blænde.

 

Specifikationer


Producent: marset

Materiale: metal og træ

Farver: lys eg, wenge (mørk træ)og børstet messing

Højde: 30 cm

Skærm bredde: 19,5 cm

Lyskilde: E27 3,2W L 2700 Kelvin 478 Lumen ( lyskilden sidder i og kan ikke bare lige udskiftes.)

IP

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.