0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Ellipse pendel Saija

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
6.995,00 kr

Forventet leveringstid: 7-9 dage
 

Ellipse pendel Saija Ellipse pendel. Den originale ellipse lampe designet af Domenico Saija. Lampen udmærker sig ved at være flad, så den tager ikke udsyn og giver mulighed for kraftigt lys. Lysdæmper anbefales. Der er to størrelser 69x39 cm eller 79x49 cm Den klassiske pendel fra 1979 kom fra Studio italia design og hed Ovi SO lampen og


Læs mere...

* Påkrævede felter

6.995,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Ellipse pendel Saija

Ellipse pendel. Den originale ellipse lampe designet af Domenico Saija. Lampen udmærker sig ved at være flad, så den tager ikke udsyn og giver mulighed for kraftigt lys. Lysdæmper anbefales. Der er to størrelser 69x39 cm eller 79x49 cm

Den klassiske pendel fra 1979 kom fra Studio italia design og hed Ovi SO lampen og var den første lampe som Saije lavede, med siden tog han tilbage til sit hjemland i Schweitz og lavede Elipse pendlen som jeg synes har en smukkerer form en Ovi SO pendlen. Der er 7 forskelle på Ovi SO og Elipse lampen. Men specifikt er Elipsen pendlen smallere og har lidt andre mål i bredde og længde Lysstyrken er stadig den samme, men det karakteristiske er egentlig den mindre loftroset og den mindre metaltop på selve lampen, den er mere elipseformet som lampen og det gør den mere strømlignet og enkel. Lyset er stadig i halogen, som leverer samme defuse lys igennem sit hvide glas med en kratig styrke op til 300W. Der kan godt bruges de nye LED erstatningspærer, de giver dog halv styrke lys men stadig rigeligt og kan også lysdæmpes. LED pæren er lidt for stor så dækglasset som normalt bruges til at dække for den varme pærer skal så bare fjernes og det gør intet for LED pæren udvikler ikke varme i samme grad som halogenpæren.

Glasset på Ellipse pendlen kan man vælge imellem fire forskellige glas, et mælkehvidt glas hvor bundglasset er satineret eller frostet, et helt hvid satineret / frostet glas eller et ivory farvet glas som er som en creme eller melon farvet.

Stellet kan fås i børstet nikkel, blank krom eller messing (ivory versionen kan ikke leveres med krom stel) 

Ovi pendlen er nu udgået af produktion fra Studio Italia Design så den originale version Ellipse SO som Saije også har tegnet er den eneste der er tilbage.

 

Specifikationer


Materialer: glas og metal

Glas muligheder: mælkehvid glas med satineret bund / frostet satineret hvid / ivory farvet glas.

Ophæng samt stel fås i børstet nikkel, krom og messing

Længde x bredd

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.