0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Dewdrop pendel Lightman

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
5.495,00 kr

Forventet leveringstid: 12-17 hverdage
 

Dewdrop pendel Lightman Dewdrop eller dugdråben pendlen er designet og produceret af Lightman tidligere Niikoh ved Nikolaj Toft. Historien om Dewdrop begyndelse: Dewdrop betyder som sagt dugdråbe En tidlig morgen opdager Nikolaj den smukke stemning hvor tusindvis af dugdråberne ligger på græsset o


Læs mere...

* Påkrævede felter

5.495,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Dewdrop pendel Lightman

Dewdrop eller dugdråben pendlen er designet og produceret af Lightman tidligere Niikoh ved Nikolaj Toft.

Historien om Dewdrop begyndelse:

Dewdrop betyder som sagt dugdråbe

En tidlig morgen opdager Nikolaj den smukke stemning hvor tusindvis af dugdråberne ligger på græsset og bagved dem er den morgenrøde sol på vej op i baggrunden. Hvad hvis man kunne skabe noget, der ikke bare imiterede dette syn, men også kunne skabe en stemningen af noget som var så perfekt.

På den måde blev frøet til Dewdrop pendlen skabt.

I 2013 åbner Nikolaj firmaet NiiKoH og pendelen Dewdrop skabes.

Om Dewdrop pendlen:

Drewdrop pendlen består af en massiv klar krystal kugle, som meget få kan producerer på grund af sværdheden i at kunne køle et massivt glas ned og samtidig opnå den perfekte form.

Toppen af pendlen er lavet i massivt messing som standses ud på maskiner, så de føles lækre at røre ved.

Messingen er også det bedste materiale til at køle en LED ned.

LED kan ikke tåle varme så derfor er formen på pendlens top perfekt, fordi den fungerer, som en skorsten til at afgive varmen fra LEDen.    

Den LED som bruges i Dewdrop pendlen er en, som Nikolaj nøje har udvalgt og det tog lang tid.

Denne LED blev oprindeligt lavet til at bruge i museer, da dens farvegengivelse her ville være meget vigtig i forhold til at gengiver farver på kunst så det ser så naturligt og smukt ud som muligt.

Der er en høj mætning af røde farver i lyset, som netop gør at lyset får den sol op eller nedgangs stemning som nikolaj blev inspireret af.

LEDen er på 8,2W med en høj CRI 97 i 2700 Kelvin og leverer en lysstyrke på 716 lumen. 

Lyset er blændfrit og spredningen på lyset er 40 grader som svare til en cirkel på 120 cm 1 meter under lampen.

I dag taler man meget om det er mulig at skifte LEDén på lampen.

Det er selvfølgelig en sikkerhed for kunden at hvis der opstår et problem med LEDen, så kan den altid skiftes og så der selvfølgelig også det miljøvenlige, da man ikke bare smider tingene ud for at købe noget nyt.

På Drewdrop kan man selvfølgelig skifte LEDen og dette gøres ved at man sender pendlen til det sted hvor lampen er købt og så klare Nikolaj en skiftning af LED enheden.

Der er + 50000 -70000 timers levetid på denne LED chip

LED kan dæmpes ved fase dæmpning, på en almindelig LK LED skyde eller touch lysdæmper.

Pendlen leveres med en luksus sort stofledning på 4 meter, men kan også leveres med længere ledning efter ønske. Der er også mulighed for at få en hvid stofledning.

Dewdrop leveres med driver for enden af de fire meter ledning til hver enkelt pendel, men der kan godt fås drivere som kan trække flere pendler på en driver.

Ophægningen af pendlen kan gøres med en LK aflastning, men nikolaj har også lavet en montage roset, som har samme form som pendlen, den kan købes som tilkøb ved siden af.

Der er også lavet speciel montering rosetter til forskellige projekter, som en lang skinne eller en rund loft plade til at hænge pendeler ned igennem en trappeopgang. så har du speciellle ønsker så kan det godt tilpasses lige din udfordring. 

Hvor kan denne pendel bruges:

Dewdrop pendlen kan i realiteten bruges alle steder, hvor man ønsker at lyset er det vigtigste stemning eller at den har en minimalistisk stil sammen med en klar krystal  kubbel, som får den til at se eksklusiv ud.

En stue er et oplagt sted til at skabe stemninger, med lys, som ikke blænder. Det kan være over sofa bordet eller i hjørner af sofa til stemning og evt. som læselys eller ved siden af ens TV  langs væggen, hvor et par stykker hængende forskudt af hinanden.

I en restaurent er den oplagt ikke mindst på grund af sin flotte farve i LEDen, da vores sanse indtryk igennem øjnene, får maden til at se så fantastisk indbydende og hvis man samtidig har en bord i en aller anden form for træ, så kommer træ til at se fantastisk ud i dette lys som femhæver træets åre og struktur.

En trappe opgang eller en hall er også et oplagt emne. Her skal de så tilpasses i forskellige højder.

Men som sagt der er ikke et sted hor lampen ikke kan tilpasses, det skulle dog lige være at den ikke kan bruges udendørs men kunne den det så ville den passe perfekt dertil også. 

Hvor kan pendlen opleves.

Den kan selvfølgelig opleves i Lamper 4U showroom. se vores åbningstider

Vi kan i også overtales til at tage den med ud på stedet, så den kan opleves live på stedet.

Dette sammen med at vi også er belysningskonsulenter gør at du får den helt perfekte kombination til at en belysnings opgave af hvilken som helst slags, bliver løst på en prossionel og rigtig måde. 

Leveringstiden:

Standard er den 12-17 dage da lamperne samles efter ordre afgivelse, men vi kan også løse en haste opgave hurtigere men det er typisk på forespørgsel.

Ring eller skriv for råd og vejledning.

 

Specifikationer


Farver: Messing, massivt krystal, stofledning. 

Diameter Ø  cm

Pendel højde 18 cm

Standard max højde 400 cm

Leveres med sort stofledning i højkvalitet med silikone kerne som gør at pendlen kan hænge lige.

Lyskilde: LED 8,2W, 2700 kelvin, CRI97, 716 lumen, dæmpbar via fasedæmpning, +50000 - 70000 levetimer

Skiftbar LED , men sker hos producenten

Dewdrop pendlen leveres med en driver, der kan trække fra 1 - 5 pendler

IP20

Som tilbehør  kan tilkøbes en baldakin i samme farve som pendlerne hvor driveren kan ligge i samt til samlig af ledningerne. 

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.