0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Baluna gulvlampe Grupa Products

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 4.832,00 kr

Special Price 3.622,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Baluna gulvlampe Grupa Products   Baluna gulvlampe i  fra producenten, Grupa Products.  Designet i 2017. Grupa produkts er fra Kroat


Læs mere...

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Baluna gulvlampe Grupa Products

 

Baluna gulvlampe i  fra producenten, Grupa Products. 

Designet i 2017.

Grupa produkts er fra Kroatian og er kendte for innovative og funktionelle lamper som er håndlavede produkter.

Firmaet startede i 2012 og drives af tre designere. Filip Despot, Ivana Pavic og Tihana Taraba. De har allerede vundet design priser for deres kreative designer lamper.

Baluna gulvlampe er meget stilren og funktionel i stilen. Den giver et utroligt behageligt lys og lampehovedet kan drejes 360 grader.

Passer godt i et hjørne af stuen, som læselampe ved yndlings stolen eller i soveværelset. 

Lampens højde er på 135,5 cm og ledning på 2,5 meter.

Lampen er udstyret med en lysdæmper som er placeret ved lampehovedet, hvilke er en del af designet på lampen. Lysdæmperen fungere også som tænd/sluk knappen.

Selve kugle skærmen er lavet af mundblæst satineret opal glas. Stellet er i mat sortmalet stål.

Baluna serien består af: en gulvlampe, to bordlamper, en loftlampe og 3 forskellige væglamper, (en kort,medium og stor). Navnet Baluna kommer af det kroatiske ord "balun", som betyder ballon.

Baluna lampen leveres med Osram E14 LED lyskilde.

Lampefeber i Aarhus som er agent for Grupa Products er overbeviste om at den nye serie, Baluna, passer fint ind i de danske private hjem samt kontormiljøer grundet de rene linjer.

Kontakt os gerne for mere information på mobil: 61652882 eller mail: lamper4U@outlook.dk.

 

 

 

 

Specifikationer


Dybde: 38 cm

Bredde: 38 cm

Højde: 135,5 cm

Farve skærm: satineret opal glas

Stel: mat sortmalet stål 

Lyskilde: E14 4,5W 2700 K, 470 lm

Lyskilde inklusiv.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.