0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Adél downlight LED Ra99 9W Soft dæmp 2000 - 3000K 540Lm Lamper 4U

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
420,00 kr

Forventet leveringstid: 3-5 dage
 

Adél downlight Ra99 Lamper 4U Denne LED downlight har 9W og en Ra99 Lamper 4U producerer denne downlight på Ra99. En typisk LED spots/downlights ligger på 90-95 Ra og lever ikke op til de høje krav om at få det bedste LED på markedet med den højste Ra. Hvorfor nøjes med Ra90/95 eller lavere, når


Læs mere...

* Påkrævede felter

420,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Adél downlight Ra99 Lamper 4U

Denne LED downlight har 9W og en Ra99

Lamper 4U producerer denne downlight på Ra99.

En typisk LED spots/downlights ligger på 90-95 Ra og lever ikke op til de høje krav om at få det bedste LED på markedet med den højste Ra.

Hvorfor nøjes med Ra90/95 eller lavere, når man kan få Ra99.

Styrken på indbygningsspottens lys er 540 Lm, imponerende i forhold til hvad der leveres i dag, Styrken svare til en 75W halogen .

Den har en fin lav indbygningshøjde på 49,5 mm og er F godkent, hvilket gør at den må bygges direkte op i brændbart materiale.

Den er dæmpbar på alm. lysdæmper og er født med en softdæmpning som er sammelignligt med en alm. gløde eller halogen pærer som lysdæmpes.

Man får en flot solnedgangs farve frem med en flot rødme i lyset som giver os fornemmelsen af hygge og afslapning, hvilke en god halogen også gør.

Farven i lyset skifter fra en 3000 til en 2000 Kelvin som er det helt rigtige lysspil til en LED.

LED Spot downlight har godkendelse til videresløjfning som vil sige at du kan føre et 90 grader varmebestandigt godkendt kabel fra et 230V udtag og hen til den første lampe og videre hen til næste lampe og videre igen.

Indbygnings lampen har en parabol som virker som en anti blændfri linse, da LED chippen sidder højt oppe i parabolen.

Så hvis det er den bedste LED downlight du ønsker så er Adél downlight 9W med soft dæmp det rigtige valg.

 

Specifikationer


Højde kun 49,5 mm

Ydre diameter 95 mm

Udskæringshul 83 mm

Lyskilde 9W 45 gr, lysspredning

Kipbar 20 grader

Lumen 540

2000-3000 kelvin

230V soft dæmpbar LED

Hurtig og nem tilslutning.

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.