0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

Beluga steel gulvlampe Fabbian

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 8.699,00 kr

Special Price 6.959,20 kr

Forventet leveringstid: 3 uger
 

Beluga steel gulvlampe Fabbian   Designeren Marc Sandler er født i Østrig og bor i øjeblikket i Milano og arbejder som konsulent for virksomheder og designer møbler lamper og husholdningsapparater. Han blev først kendt for at designe en skistøvle for et firma der hed Caber og var en af de mest solgte skistøvler i mange år. Med hele Beluga serien har han sat sit præ... Læs mere om Beluga steel gulvlampe Fabbian.

Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


Beluga steel gulvlampe Fabbian

 

Designeren Marc Sandler er født i Østrig og bor i øjeblikket i Milano og arbejder som konsulent for virksomheder og designer møbler lamper og husholdningsapparater.

Han blev først kendt for at designe en skistøvle for et firma der hed Caber og var en af de mest solgte skistøvler i mange år.

Med hele Beluga serien har han sat sit præg på designerlamper i krystal som har enkelte og rene linier.

Kuglen kan vippes op og ned.

Basen og kuglen er i blank krom.

Fatningen er E27 som tager helt op til 250W, men er meget anvendelig med en LED lyskilde.

Gulvlampen er velegnet alle steder i boligen som, grundbelysning op på loft eller  vægflader hvor man ønsker sig et godt kraftigtt lys i én retning og så er den super enkel.

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: Lamper4u@mail.dk.

 

 

Specifikationer


Materiale metal

Farve blank krom

Lyskilde: 1 x 250W E27 230V fungerer fint med LED

Højde 186 cm

Bredde 24,4 cm

Kugle 20 cm

 
 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.