Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Beluga hvid gulvlampe Fabbian

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 8.699,00 kr

Special Price 6.959,20 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 3 uger

Beluga hvid gulvlampe Fabbian   Designeren Marc Sandler er født i Østrig og bor i øjeblikket i Milano og arbejder som konsulent for virksomheder og designer møbler, lamper og husholdningsapparater. Han blev først kendt for at designe en skistøvle for et firma der hed Caber og var en af de mest solgte skistøvler i ma... Læs mere om Beluga hvid gulvlampe Fabbian

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Beluga hvid gulvlampe Fabbian

 

Designeren Marc Sandler er født i Østrig og bor i øjeblikket i Milano og arbejder som konsulent for virksomheder og designer møbler, lamper og husholdningsapparater.

Han blev først kendt for at designe en skistøvle for et firma der hed Caber og var en af de mest solgte skistøvler i mange år.

Med hele Beluga serien har han sat sit præg på designerlamper i krystal som har enkelte og rene linier.

Kuglen kan vippes op/ned.

Basen og stel er i blank krom og kuglen i hvid krystal.

Fatningen er E27 som tager helt op til 250W, men er meget anvendelig med en LED lyskilde.

Gulvlampen er velegnet alle steder i boligen som grundbelysning op på loft eller på vægflader hvor man ønsker sig et godt kraftigtt lys i én retning og så er den super enkel.

Kontakt os gerne for mere information på tlf 61652882 eller mail: Lamper4u@mail.dk


Yderligere information

Lysretning Målrettet
Størrelse én størrelse
Specifikationer

Materiale glas og metal

Stel farve krom

Glas farve hvid

Lyskilde: 1 x 250W E27 230V fungerer fint med LED

Højde 186 cm

Bredde 24,4 cm

Kugle 20 cm


Følg med på Instagram