Gebyrfri betaling
14 dages fortrydelsesret
Kørende lyskonsulent til din foretrukne adresse
Se lamperne i vores store showroom i Hørsholm
Fri fragt på alle ordrer
Telefontid 9:00-20:00 Ring på 61652882

Baluna bordlampe fra Grupa Products

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!

Pris: 3.299,00 kr

Special Price 2.639,20 kr

På lager: Lagerstatus: Forventet levering: 3-5 dage

Baluna bordlampe Grupa Products   Baluna bordlampe i  fra producenten, Grupa Products.  Designet i 2017. Grupa produkts er fra Kroat... Læs mere om Baluna bordlampe fra Grupa Products

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper4U.

For Henrik og resten af holdet hos Lamper4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper4U sidder klar til at hjælpe dig.


Kunderne siger
Lamper4u Testimonial

Julian Guldberg

Det er sjældent man møder en forretning hvor de går så meget op i rådgivning som hos Lamper4u.dk. Jeg har før handlet hos andre online lampe forretninger og blev meget positivt overrasket da jeg blev ringet op af en belysningskonsulent. Han spurgte ind til hvor vores pendle skulle hænge. Jeg havde valgt en for kraftig pære (100W) i forhold til pendlen skulle hænge over vores spisebord og skabe stemning. Tak for en god oplevelse.30. juli 2017
Lamper4u Testimonial

Kristian W. Iversen

Jeg købte en stor ordre lamper, som skulle sendes over flere omgange, og da de ikke skulle sættes op med det samme, har kasserne været uåbnet i et stykke tid, indtil de skulle monteres. Jeg har fået noget nær den bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet online, og vil varmt anbefale Lamper4u til alle, og handler der gerne igen, næste gang jeg har behov for nye lamper. Fantastisk service og hurtig responstid!10. november 2016

Baluna bordlampe Grupa Products

 

Baluna bordlampe i  fra producenten, Grupa Products. 

Designet i 2017.

Grupa produkts er fra Kroatian og er kendte for innovative og funktionelle lamper som er håndlavede produkter.

Firmaet startede i 2012 og drives af tre designere. Filip Despot, Ivana Pavic og Tihana Taraba. De har allerede vundet design priser for deres kreative designer lamper.

Baluna bordlampe er meget stilren og funktionel i stilen. Den giver et utroligt behageligt lys og lampehovedet kan drejes 360 grader.

Hvis man placerer bordlampen på skrivebordet, sengebordet eller eventuel en kommode, vil man få stor glæde af det behagelige diffuse lys.

Lampen er udstyret med en lysdæmper som er placeret ved lampehovedet, hvilke er en del af designet på lampen. Lysdæmperen fungere også som tænd/sluk knappen.

Selve kugle skærmen er lavet af mundblæst satineret opal glas. Stellet er i mat sortmalet stål.

Baluna serien består af: en gulvlampe, to bordlamper, en loftlampe og 3 forskellige væglamper, (en kort,medium og stor). Navnet Baluna kommer af det kroatiske ord "balun", som betyder ballon.

Baluna lampen leveres med Osram E14 LED lyskilde.

Lampefeber i Aarhus som er agent for Grupa Products er overbeviste om at den nye serie, Baluna, passer fint ind i de danske private hjem samt kontormiljøer grundet de rene linjer.

Kontakt os gerne for mere information på mobil: 61652882 eller mail: lamper4u@mail.dk.


Yderligere information

Lysretning Justerbar
Størrelse en størrelse
Specifikationer

Dybde: 25 cm

Bredde: 25 cm

Højde: 46,5 cm

Farve skærm: satineret opal glas

Stel: mat sortmalet stål 

Lyskilde: E14 4,5W 2700 K, 470 lm

Lyskilde inklusiv.


Følg med på Instagram