0
Fri fragt på alle ordrer*   |    Gebyrfri betaling   |   14 dages returret

Flere visninger

B1533 pullertlampe boom

Vi har prisgaranti!
Har du set varen billigere et andet sted? Vi matcher priser!

Ring til os på 6165 2882 og hør nærmere!
6.395,00 kr

Forventet leveringstid: 9-14 dage
 

B1533 pullerlampe i kobber fra Boom. B1533 pullert lavet i kobber som med tiden vil patinerer Lyset er bredt og diffust nedadrettet, så den er velegnet til gangsti eller blomsterbede. I bunden af lampen sidder der et glas som man kan vælge i enten frostet hvid eller klart glas med bobler i. Hvis man vælger det klara glas med bobler i får


Læs mere...

* Påkrævede felter

6.395,00 kr
Shop nu - betal i rater
14 dages returret
Fri fragt over 495,-
Gebyrfri betaling
 
Klaus Klyver anmeldelse

Klaus Klyver

En lampe er ikke bare en lampe. Den skal både give det ønskede lys, være god kvalitet og den skal se godt ud og passe ind i den oprindelig stil såvel indendørs som udendørs. Denne professionelle rådgivning har vi altid kunne få af Henrik Adelgaard fra Lamper 4U. Det har betydet at vi altid har fået nogle lys løsninger som vi har været meget glade for og løsninger som har holdt i længden. Så vores råd er tag en personlig snak med Henrik Adelgaard så får du det du den rigtige løsning en løsning du måske ikke selv havde fundet.


Beskrivelse


B1533 pullerlampe i kobber fra Boom.

B1533 pullert lavet i kobber som med tiden vil patinerer

Lyset er bredt og diffust nedadrettet, så den er velegnet til gangsti eller blomsterbede.

I bunden af lampen sidder der et glas som man kan vælge i enten frostet hvid eller klart glas med bobler i.

Hvis man vælger det klara glas med bobler i får man lidt klare lys og bedre kontraster, det kræver dog også at man bruger en klar pære evt. i filament LED. Det frostede hvide glas laver lyset lidt mere fladt og skyggeløst lys.

Der er to størrelser på lamperne, men de er nogenlunde lige store, men forskellen består i at den ene er med E14 sokkel tager max 40W og den anden er med E27 sokkel og tager max 60W.

Er der spørgsmål vedr. dette produkt så skriv på lamper4U@outlook.dk eller ring på telf. 61652882.

 

Specifikationer


Der findes to størrelser

1) Dimention: Ø 22 cm Højde 95 cm, lampefod 13 cm E14 1 x 40 watt

2) Dimention: Ø 30 cm Højde 100 cm, lampefod 15 cm, E27 1 x 60W watt  

Leveres med montage til at skrue på en støbning eller skal der bestilles et anker ved siden af pris 655,- kr 

 


 
Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard

Henrik Adelgaard er daglig leder af virksomheden Lamper 4U. Henriks erfaring indenfor belysning strækker sig helt tilbage til 1999. Henrik var en af mændene bag Danmarks første belysnings forretning online, i 2002 blev denne forretning til Lamper 4U. For Henrik og resten af holdet hos Lamper 4U er det vigtigt, at du som kunde oplever en god service og får et produkt der løfter din livskvalitet. Henrik finder selv en stolthed og glæde ved at hjælpe dig som kunde over telefonen, så du ender med præcis den lampe der opfylder dine krav og skaber den rette belysning. Er du det mindste i tvivl om hvilken lampe, pære eller størrelse du skal vælge, så ring direkte til Henrik på tlf. 6165 2882 - Han og resten af holdet hos Lamper 4U sidder klar til at hjælpe dig.